Författare Kathryn Hughes
Utgiven februari 2018
ISBN 978-91-88107-30- 5

Brevet

av Kathryn Hughes

1973  Tina Craig jobbar så mycket hon bara kan och är dessutom volontär i en second hand-butik för att komma bort från sitt olyckliga äktenskap. En dag går hon igenom fickorna på en kostym som har skänkts till butiken och hittar då ett gammalt oöppnat brev. Hon bestämmer sig för att läsa det, ett beslut som kommer att förändra hennes liv för alltid.

1939  Billy Stirling vet att han har betett sig som en idiot mot Chrissie och hoppas kunna ställa allt till rätta igen. Han bestämmer sig för att skriva ett brev. Det brevet kommer att påverka framtiden på fler sätt än han någonsin kunnat ana.

I Brevet berättas två kvinnors historia. De är födda med flera decennier mellan sig, men ödet för dem samman och en kvinnas olycka blir en annan kvinnas lycka.

Brevet är en gripande berättelse om kärlek, förlust och försoning som har fängslat hundratusentals läsare världen över.

Twingly Blog Search Brevet Kathryn Hughes lang:sv