Författare Owen, Gareth
Utgiven 2017-06-14
ISBN 9789188107442

Den siste gentlemannen: minnen från Hollywood

av Owen, Gareth

Under en karriär som spänner över sju decennier har Roger Moore befunnit sig i filmvärldens absoluta centrum. Han har spelat huvudrollen i tv-serier och filmer som gjort honom berömd i hela världen, men han var också en upptågsmakare och historieberättare av stora mått och hade dessutom rykte om sig att vara en av de sista riktiga gentlemännen i branschen.

Med den osvikliga brittiska självironi som tillsammans med ögonbrynen och gentlemannastilen var hans signum, skriver han i den självbiografiska boken Den siste gentlemannen om högt och lågt från åren i filmbranschen.

Översättare: Cecilia Falk

Twingly Blog Search Den siste gentlemannen: minnen från Hollywood Owen, Gareth lang:sv