Författare James Bowen
Utgiven 2017-04-05
ISBN 978-91-88107-22-0

Gatukatten Bob

av James Bowen

När James Bowen hittade en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde ur hand i mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur.

Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligenta hankatten, som han snart döpte till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna.

Gatukatten Bob är en rörande och upplyftande berättelse som går rakt in i hjärtat på alla som läser den. Nu har denna fantastiska berättelse också blivit till en riktigt bra feelgoodfilm med Luke Treadaway i rollen som James Bowen och Bob i rollen som sig själv. Bob får dock god hjälp av några look alikes.

 

Twingly Blog Search Gatukatten Bob James Bowen lang:sv