Almedalen har fallit

Författare Erik Lewin
Utgiven juni, 2015
ISBN 978-91-88107-01-5

Almedalen har fallit

av Erik Lewin

Terrorister slår till mot Visby mitt under Almedalsveckan. Alla innanför murarna – däribland Sveriges högsta politiker, näringslivsprofiler och landets överbefälhavare – tas som gisslan och Sverige ställs inför sin värsta säkerhetskris någonsin.

Med mer än tjugo år inom underrättelse- och säkerhetstjänsten är Erik Lewin väl förtrogen med sitt ämne. Han började som officer i specialförbanden och rekryterades som 25-åring till Sveriges hemliga elitförband SIG (numera SOG) när detta startades. Under tiden i specialförbanden, och senare i sin roll i säkerhets-branschen, har han deltagit i konflikter och strider i Irak, Afghanistan och på Balkan. De senaste åren har Erik Lewin arbetat som säkerhetschef och rådgivare med fokus på Mellanöstern och Centralasien.

Läs en spännande artikel om Erik Lewin i magasinet Filter här:

http://magasinetfilter.se/magasin/2014/36/om-man-begar-overgrepp-maste-man-sta-till-svars

Twingly Blog Search Almedalen har fallit Erik Lewin lang:sv